Miért érdemes a Paprika Futár fűszer webshopot választani?

  • az általunk forgalmazott  őrölt fűszerpaprika nem tartalmaz idegen színezéket
  • fűszerpaprika őrleményünk kizárólag dél-alföldi (szegedi) termőhelyről származó alapanyagból készül
  • az ország bármely pontjára vállaljuk a rendelések kiszállítását
  • a fűszerpaprika őrlemény hagyományos eljárással készül
  • a fűszerpaprika minősége egész évben változatlan, a magyar élelmiszerkönyv által előírt minőség
  • az általunk forgalmazott termék nem tartalmaz import őrölt fűszerpaprikát
  • gyors, kényelmes és egyszerű megoldással juthat minőségi fűszer áruhoz

Minőség

MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEK

A fűszerpaprika őrlemények minőségi csoportosítása


A fűszerpaprika őrleményeket az érzékszervi tulajdonságok, a fizikai, a fizikai-kémiai, illetve a kémiai jellemzők alapján a következő minőségi csoportokba (minőségekbe) kell sorolni:

I. osztályú őrölt fűszerpaprika (édes)
II. osztályú őrölt fűszerpaprika (édes)

I. osztályú őrölt fűszerpaprika (csípős)
II. osztályú őrölt fűszerpaprika (csípős)


a következő kiegészítéssel:

ha az őrlemény kapszaicintartalma nem haladja meg a 30 mg/kg-ot, csípősségmentes,
ha az őrlemény kapszaicintartalma 30-200 mg/kg között van, enyhén csípős, magyaros ízű és jellegű,
ha az őrlemény kapszaicintartalma meghaladja a 200 mg/kg-ot, akkor csípős ízű fűszerpaprikáról beszélünk.

Általános minőségi követelmények

A fűszerpaprika őrlemény nem tartalmazhat idegen színezéket.
Az általunk forgalmazott fűszerpaprika őrlemény kizárólag magyarországi (délalföldi) termőhelyről származó alapanyagból készült.
Az őrölt paprika Szegedi 80-as, Szegedi 20-as, és Kárminvörös magokból, hagyományos féltermékből készült.
A minősége egész évben változatlan, a magyar élelmiszerkönyv által előírt minőséggel rendelkezik.